ITIL Servicedesk Software Event-,
Blog- en Nieuwsartikelen

category service desk software
IncidentMonitor 9.7 nu uit!
Met de nieuwe release van IncidentMonitor 9.7 hebben we de user expering verbetert door de preview window te vernieuwen en allerlei nieuwe functies toe te voegen. Denk aan de mogelijkheid assets te plannen zoals vergaderruimtes projectoren, laptops, etc, onbeperkte mogelijkheid tot volledig eigen portals te ontwerpen, direct dashboards creëren van overzichten, etc..
IncidentMonitor 9.7 release

SLA-service-level-management
IncidentMonitor 9.6.12 is nu uit!
Met de release van IncidentMonitor™ 9.6.12 hebben we de a la carte servicedesk uitgebreid. De geavanceerde service catalog designer is uitgebreid met een portal designer. het is nu mogelijk meerdere portals te maken, groepen service catalogs te definieren en deze te publiceren naar verschillende gebruikersgroepen.

IncidentMonitor 9.6.12 Release.
SLA-service-level-management
IncidentMonitor RMA - Waarom organisaties een geautomatiseerd return beleid nodig hebben
Een goed retourenbeleid kan een organisatie veel geld besparen. Maar wellicht nog wel belangrijker is dat een slecht retourbeleid het zorgvuldig opgebouwde imago kapot maken. Het is vaak eenvoudig iets te kopen, maar is het ook altijd makkelijk iets terug te sturen? Dit artikel gaat dieper in op het waarom van een goed beleid en hoe een service management tool hierbij kan helpen. policy is important.

Waarom RMA software belangrijk is.
SLA-service-level-management
Slim gebruik van servicedesk software bij kleine en middengrote (MKB) organisaties.
In deze blog introduceren we ideeën hoe een kleine en middelgrote organisatie kan profiteren van servicedesk software. Niet alleen de inrichting van de helpdesk! Lees snel verder.

7 ideeën voor MKB om te profiteren van servicedesk software.
SLA-service-level-management
Hoe zet je een goed werkende SLA op?
Een SLA, Service Level Agreement, is a mechanisme dat voornamelijk ten doel heeft de klantverwachting te beheren. Dit artikel geeft een beter beeld wat een SLA nu eigenlijk is en hoe je deze het beste op kunt zetten.

Lees het volledige artikel over Service level agreement
category service desk software
Service Desk Software Request Classificatie Opzet
Het categorizeren van inkomende tickets op de servicedesk heeft veel impact op de uiteindelijke dienstverlening. Hier wordt vaak niet bij stil gestaan, maar een verkeerd geregistreerde vraag kan bij het verkeerde team terecht komen met als gevolg dat SLA’s niet worden gehaald. Rapportages kloppen niet meer en de irritatie is groot. We hebben bij veel implementaties gezien dat dit niet altijd doordacht is. We hebben daarom een document samen gesteld waarin we een proces definieren hie je tot een goede categorisatie komt die ook past bij de organisatie.
Hoe kan een configuratie van classificatie helpen bij het verbeteren van de prestatie van de servicedesk
Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.