PRODUKT & OPLOSSINGEN

IncidentMonitor™ ITIL Servicedesk Software

IncidentMonitor™ Servicedesksoftware wordt ontwikkeld voor organisaties die een servicedesk tot 150 supportmedewerkers hebben. Uitgangspunt is dat we altijd ontwikkelen met de functionaliteiten die grote enterprises met honderden tot soms duizenden supportmedewerkers in ons achterhoofd. Doelstelling is de geavanceerde functionaliteiten beschikbaar te maken voor het MKB. Door deze aanpak zien we daardoor behalve MKB klanten ook steeds meer grote enterprises overstappen naar onze ITIL servicedesk software oplossing. Voor alle klanten bieden we een oplossing, of je nu op zoek bent naar een hosted SaaS helpdesk software oplossing in de cloud of naar een installatie on site. Zowel ITIL als niet ITIL, zowel IT als niet IT!

log a service request

IncidentMonitor™ servicedesk software wordt aangeboden als service management raamwerk met daarin een aantal voor geconfigureerde processen voor een snelle start.

  • Onbeperkt aantal processen
  • 10 GRATIS ITIL processen
  • Shared Servicedesksoftware om meerdere helpdesks of meerdere gelijke processen te hosten en te beheren. Bijvoorbeeld meerdere onafhankelijke organisaties met een eigen helpdesk, meerdere incident management processen, of wat dan ook. Uiteraard allemaal te benaderen en te beheren vanuit dezelfde interface!
  • Ondersteuning van zowel IT als niet IT processen. Feitelijk alle processen waarbij veel vragen gesteld worden en waarvan het prettig is de beantwoording te bewaken en een historie op te bouwen
  • Zowel gebruikt voor intern als extern support
  • Zowel geschikt voor IT support, als bv ook software bug tracking, software development, etc..
  • En nog veel meer…

Functionaliteiten zijn in de hosted SaaS servicedesksoftware gelijk aan de lokaal te installeren versie! Contacteer ons voor meer informatie en vraag naar de interessante prijsopties die we bieden!

Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.