PRODUKT & OPLOSSINGEN | LOKALE INSTALLATIE

IncidentMonitor™ ITIL Servicedesk Software geïnstalleerd op eigen servers

IncidentMonitor ITIL® servicedesk software is beschikbaar als hosted oplossing via SaaS. Je benadert de applicatie dan in de Cloud. Echter veel klanten prefereren een lokale installatie van de software op de eigen servers. Monitor 24-7 biedt de servicedesk en helpdesk software applicatie dan ook in beide varianten aan! Besluit een organisatie om van de Cloud naar een lokale installatie te gaan of andersom dan is dat geen probleem. Een dergelijke transitie is eenvoudig te realiseren.

Het licentiemodel voor zowel lokale servicedesksoftware installatie als SaaS is eenvoudig en helder!

  • Geen additionale servicedesk software modules, alles in één;
  • Geen aparte serverlicentie benodigd;
  • Ongelimiteerd, licentievrije toegang voor eindgebruikers;
  • Ondersteuning voor ongelimiteerd aantal assets;
  • Maximaliseer je investering met de combinatie van licenties op naam en concurrent zoals het beste bij de organisatie past. We bieden onbeperkte licenties aan om tijdelijk de meest kosteneffectieve licentiecombinatie te zoeken.

Onderstaand een voorbeeld van het launchplatform- startscherm van de windows client

startscherm Windowsclient IncidentMonitor servicedesk software

Monitor 24-7 biedt meerdere flexibele financieringopties voor een lokale servicedesk software installatie aan:

  • Abonnement - deze optie minimaliseert de initiële kosten. Met de optie betaal je een jaarlijks bedrag gebaseerd op het aantal supportmedewerkers. De kosten zijn jaarlijks ongeveer 25% van de normale aanschafkosten;
  • Licentie-aanschaf - met deze optie wordt de organisatie direct volledig eigenaar van de software en betaal je een jaarlijks bedrag voor ondersteuning en upgrades. Voordeel is dat de licentie direct onbeperkt geldig is. Onderstaand een paar screenshots van de webinterface.
servicedesk en itil software schermen

Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.