PRODUKT & OPLOSSINGEN | INTERN SUPPORT SOFTWARE - HELPDESK SOFTWARE

Servicedesk Software voor een interne Helpdesk van IncidentMonitor™

Het doel van servicedesk software is om snel en eenvoudig incidenten, change requests, service requests op te pakken en aft e handelen. Vragen moeten op een simpele manier door eindgebruikers geregistreerd kunnen worden. Supportmedewerkers moet zoveel mogelijk werk uit handen worden genomen zodat ze zich kunnen concentreren op hulp aan de gebruiker in plaats van op administratie.

Idealiter is de Helpdesk software / Servicedesk Software is het eerste contactmoment voor klanten om allerlei issues als incidenten, vragen, klachten, wijzigingsverzoeken, foutmeldingen, etc.. te melden. Omdat er veel verschillende type vragen binnenkomen is het van belang dat de software in staat is tickets te prioriteren op basis van urgentie en impact, maar ook op gebruiker en bedrijf. Daarnaast zal de software bij voorkeur zoveel mogelijk automatisch om supportmedewerkers te ontlasten binnenkomende verzoeken kunnen toewijzen aan de juiste mensen met de juiste rol en juiste kennis.

Wij geloven in een centraal systeem dat zoveel mogelijk als shared service center in het midden van de service-organisatie kan staan en waarbij gebruikers via verschillende kanalen de servicedesk moet kunnen benaderen. We zien software voor helpdesk dan ook veel meer als software voor een Servicedesk. Het draait immers om service en dat gaat verder als het helpen van klanten met problemen. Allerlei diensten van de organisatie moet via de servicedesk kunnen lopen.  IncidentMonitor is vanuit die gedachte ontwikkeld en komt bij implementatie direct met verschillende servicedesk processen. Alles in de processen kan op maat worden geconfigureerd. Maar als je als organisatie bv tevreden bent met de geconfigureerde SLA dan start je gewoon direct vanuit de doos.

Goede verhalen om te lezen!

overview-service-desk-software

IncidentMonitor™ Servicedesk software, de centrale plaats waar alle vragen binnenkomen

Met IncidentMonitor™ bieden we u de mogelijkheid uw serviceorganisatie zo in te richten als u wenst. Omdat elke organisatie uniek is in hoe service wordt ingericht, bieden we een platform dat eenvoudig te configureren is met de juiste presentatie naar zowel eindgebruiker als uw interne team. Wenst u snel en eenvoudig te starten dan pakt u de best practice applicaties van ITIL die we standaard bij IncidentMonitor leveren. Wenst u deze als basis te gebruiken maar wel wat aan te passen. Simpel. U configureert de flows zoals u wil. Wenst u volledig van scratch te beginnen. Ook geen probleem. Met de configuratiewizard hebt u in no-time uw processen ingericht.

IncidentMonitor™ biedt de mogelijkheid het leven van een supportmedewerker zo makkelijk mogelijk te maken:

 • Automatische registratie
 • De kennisbank toont u al bij registratie kennisbankartikelen waarmee u het probleem direct kan oplossen
 • Automatisch categorisatie
 • Auto matching met historische tickets
 • Workflow Automatisering
 • Eenvoudig te benaderen en te gebruiken webformulieren
 • Zelfhelp portal voor eindgebruikers
 • Knowledge Base
 • Quick Formulieren voor vereenvoudigde registratie voor supportmedewerkers
 • Memorized Responses voor teksttemplates zodat je met 1 klik een standard tekst kan toevoegen aan een update. Dit kunnen zowel persoonlijke als officiele bedrijfsteksttemplates zijn
 • Geïntegreerd Netwerk Management voor het automatisch oppakken en monitoren van events die door monitoring tools worden ingeschoten
 • Direct toegang tot Hardware via remote access
 • Volledige integratie met email, zowel in als uitgaand
 • ITIL gecertificeerd, levering inclusief GRATIS ITIL procestemplates
Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.