IncidentMonitor™ SaaS ITIL - de Servicedesk Software Oplossing in the Cloud

Ben je op zoek naar een HOSTED enterprise software oplossing voor ondersteuning van de helpdesk? Op zoek naar een service management applicatie om support te ondersteunen? Eventueel gebaseerd op ITIL? Maar wil je niet zelf de servicedesksoftware en hardware beheren? Zoek dan niet verder!

Monitor 24-7 biedt IncidentMonitor Enterprise Servicedesk Software aan in de Cloud. Deze SaaS ITIL helpdesksoftware biedt alles wat de allergrootste bedrijven gebruiken om hun service te beheren, te monitoren en op een hoger niveau te brengen. Alleen dan praktisch en gericht op de veel pragmatischere aanpak van het MKB.

Onze klanten voeden ons continue met ideeën hoe zij hun service willen inrichten en wat hen daarbij zou kunnen helpen. De focus van onze softwareontwikkeling is dan ook sterk gericht op de praktijk. De ervaring die we hebben bij de allergrootste bedrijven in de wereld en ook de input die we krijgen van onze enterprise klanten met duizenden service medewerkers gebruiken we naast de input van onze MKB klanten om AL onze klanten een Enterprise ervaring te bieden voor een MKB prijs.

Geïnteresseerd? Neem contact op! We halen al uw zorgen bij u weg. Beheren de servers, configureren de software, en trainen uw mensen. Het enige dat u nodig heeft is een webbrowser en een gemotiveerd team.

IncidentMonitor™ SaaS ITIL® Servicedesk en Helpdesksoftware

ITIL servicedesk SaaS software

  • Ondersteund door onze award winning Enterprise ITIL Servicedesk en helpdesksoftware oplossing. Uiteraard ALLE functionaliteiten en modules inbegrepen!
  • Inclusief helpdesk en ITIL® processen voor servicedesk, incident management, change management, problem management, asset & configuration management, service level management, knowledge management, event management and release & deployment management
  • Volledig beheer en controle over je eigen configuratie in onze hostingomgeving
  • Toegankelijk via de webbrowser voor zowel support als eindgebruiker
  • Alle functionaliteiten inbegrepen
  • Snel en eenvoudig op te zetten
  • Makkelijk aan te passen naar de eigen huisstijl
  • Ongelimiteerde mogelijkheden om de basis service management processen uit te breiden naar andere bedrijfsonderdelen en zo een unieke hoogstaande service te bieden. Denk aan processen waar veel vragen binnenkomen en/of waar het belangrijk is dat er een historie wordt vastgelegd. Bv Software development, Logistiek (RMA, inkoop, ontvangst), Klachtenmanagement, Salessupport, administratieve vragen over facturen, etc..
  • Eenvoudig en helder licentie abonnement
  • Eenvoudig te verplaatsen van de Cloud naar lokaal geïnstalleerd of andersom
Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.