PRODUKT & OPLOSSINGEN | SALES PROCES SUPPORT SOFTWARE

Sales Support Software

IncidentMonitor™ biedt de mogelijkheid salesprocessen van aanvraag tot levering volledig te beheren. IncidentMonitor Service management software is geen CRM tool, maar de mogelijkheden die IncidentMonitor biedt zijn voor 95% van de bedrijven voldoende om de salesprocessen te ondersteunen. Ideaal is dat je met behulp van de proces designer de salesprocessen op eenvoudige wijze kan integreren met inkoop en implementatie.

Een salesmedewerker kan de diverse stappen en alle communicatiesales support ticket software met de klant loggen en registreren in een salesticket. Doordat IncidentMonitor mogelijkheden biedt processen af te dwingen, wordt het salesteam automatisch gedwongen tot een consistente manier van werken.

Het opzetten van een salesflow

Het sluiten van een deal van sales kan automatisch een trigger genereren bij het inkoopteam en bij het deliveryteam. Wat we bedoelen is dat de stappen die volgen op het sluiten van een overeenkomst automatisch ingezet kunnen worden. Beloofde levertijden en servicetijden worden op deze manier direct volledig automatisch in de gaten gehouden en zowel inkoop, implementatie als sales kan indien hun rol dit toestaat zien waar een sale in het proces is.

IncidentMonitor™ offers many features to empower sales people to De service level regels kunnen ook in het salesproces ingezet worden om bijvoorbeeld een reactietijd op binnenkomende salesvragen in de gaten te houden of om notificaties te ontvangen voor geplande afspraken, etc..

Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.