PRODUKT & OPLOSSINGEN | FUNCTIONALITEITEN

IncidentMonitor™ ITIL® Servicedesk en Helpdesk software Functionaliteiten

Onze klanten leren ons dat service richting klanten veel aan verandering onderhevig is. Eenvoudigweg omdat de organisatie evolueert en regelmatig veranderd. Met de ontwikkeling van IncidentMonitor™ Servicedesk software houden we daarom rekening met de veranderende servicewensen en -eisen van onze klanten. Door de raamwerkaanpak is het vrij eenvoudig processen te wijzigen en/of nieuwe processen naast bestaande processen in te richten. Hierdoor onstaat optimale flexibiliteit en de mogelijkheid de servicedesk en helpdesk software mee te laten groeien met de organisatie.

Alle functionaliteiten die we vandaag en morgen bieden komen direct beschikbaar voor al onze klanten. Het is nooit nodig extra modules of functionaliteiten bij te kopen.

Neem zelf eens een kijkje in de functionaliteiten op basis van type gebruiker of op basis van specifieke functies. We kunnen onmogelijk alles beschrijven. Vind je niet wat je zoekt, stuur ons dan gewoon een berichtje. Of de functionaliteit is aanwezig maar niet beschreven of we pakken je we wens op en zetten dit naast de wensen die ons developmentteam van klanten ontvangt.

Functionaliteiten op basis van een paar specifieke gebieden:

Bekijk ook de functionaliteiten vanuit het oogpunt van de gebruiker:

 

 

Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.