PRODUKT & OPLOSSINGEN | FUNCTIONALITEITEN

IncidentMonitor™ ITIL® Servicedesk en Helpdesk Software Functionaliteiten

Met elke nieuwe release voegen we belangrijke nieuwe functionaliteiten toe aan IncidentMonitor™ Servicedesksoftware. Klanten met een supportoveenkomst hebben te allen tijde toegang tot ALLE updates die uitkomen zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Wij zijn van mening dat een aanschaf van een service management oplossing een aanschaf voor de toekomst is. Je wilt dan niet geconfronteerd worden met verrassingen. Alle upgrades worden daarnaast 2x per jaar ZONDER kosten remote uitgevoerd door het serviceteam van Monitor 24-7!

In onderstaande lijst is een korte opsomming van belangrijke functionaliteiten. Lees het eens door en overtuig jezelf van de kracht van IncidentMonitor. Let op dat we onmogelijk alle functionaliteiten kunnen opsommen. Zoek je informatie die je hier niet terugvind? Contacteer ons dan. Het is vrij zeker dat we de functionaliteit bieden. Bieden we het niet dan onderzoeken we direct de mogelijkheid de gewenste functionaliteit toe te voegen!

Bekijk onderstaand op basis van functionaliteit.

Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.