PRODUKT & OPLOSSINGEN | DOWNLOADS

Monitor 24-7 released IncidentMonitor™ 9.7 Servicedesk Software

Met de release van IncidentMonitor™ 9.7 gaan we verder met het vereenvoudigen en verbeteren van het gebruik. Een nieuwe gestroomlijnde preview maakt het voor de support medewerker nu nog makkelijker om een ticket bij te werken. Kalenders zijn aangepast. Duidelijker en nog interactiever. Nieuwe functionaliteit is toegevoegd. Denk aan het plannen van assets zoals bv projectors of vergaderruimtes. Maak nu formulieren via welke gebruikers assets kunnen reserveren. Ook is het mogelijk om de self-service portal volledig zelf te ontwerpen. Wilt u meerdere portals, dank an ddat. Denk aan unieke portals voor specifieke groepen klanten of gebruikers. En nog veel meer. Veel verbeteringen en nieuwe functionaliteiten komen rechtstreeks van onze gebruikers. Dank daarvoor! Samen met jullie lopen we continue voorop met het beste product in de markt.

Vernieuwde preview

De preview van een ticket is één van de meeste gebruikte schermen in IncidentMonitor™. We hebben goed geluisterd naar de gebruikers en deze volledig gestroomlijnd. Door middel van proefielfoto’s kan je direct zien wie de update heeft toegevoegd. Notities van klanten zijn ook eenvoudig te onderscheiden. Onderstaand een voorbeeld van een preview scherm

Help desk software preview

In versie 9.6 hebben we het concept van milestones geïntroduceerd. Dit is een geweldige manier om de verwachtingen van de gebruiker te beheren. Denk aan een webshop waar je wat bestelt en waar je precies kan zien wat de status van je bestelling is. Onderstaand een voorbeeld van de milestones. In versie 9.7 hebben we deze functie nog wat uitgebreidt.

Help desk software preview

Asset Planning

Een nieuw type customveld is geïntroduceerd. Met dit veld kan je assets (projectoren, laptoops, vergaderruimtes, etc) de functie reservering geven. Je kan nu reserveringsformulieren maken waar gebruikers kunnen bekijken of bv een vergaderruimte beschikbaar is en deze dan vastleggen voor een tijd/datum. Onderstaand een voorbeeld van zo’n reserveringsformulier.

loan equipment forms

Planner Tickets

Vaak is handig om terugkerende werkzaamheden via een ticket in te plannen. Denk aan onderhoud van een server dat elke maand moet gebeuren. De ticketscheduler kan je helpen automatisch nieuwe tickets of taken in tickets aan te maken. Ook handig voor maintenance renewals, onderhoudscontracten, leverancierscontracten, etc… Kortom contractmanagement.

Taakselectie

De update van een ticket gebeurt door middel van de taken. Soms kan je veel verschillende taken hebben. Het is nu mogelijk taken mooi te groeperen zodat je eenvoudig de juiste taak kiest.

Color Coding Controls

In diverse functionaliteiten kan je de functie uitbreiden met je eigen code. Meestal niet nodig, maar soms kan het handig zijn. Dit is nu eenvoudiger geworden doordat we gebruik maken van kleurcoderingen. Denk aan bv een html email dat je zelf wil

Asset Zoekscherm

In de asset zoekschermen zijn diverse nieuwe zoekopties toegevoegd. Bv de mogelijkheid om assets te zoeken die gelinkd zijn aan meer dan X tickets. Enorm handig als je snel wil weten welke systemen voor problemen zorgen.

Configuratie Item Asset Search CMDB

Vereenvoudigde Ticketregistratie

Voor eindgebruikers kan het handig zijn een ticket te registreren alsof ze een email schrijven. Gewoon simple de tekst invoeren en wij doen de rest. Uiteraard tonen we wat mogelijke antwoorden uit de kennisbank indien aanwezig. Na opslaan pakt IncidentMonitor™ automatisch de juiste categorisatie en de onderwerpregel. Je hoeft je nergens meer zorgen om te maken.

new incident recording

Email reader

Diverse uitbreidingen op deze functionaliteit om nog beter emails af te kunnen handelen.

Projectoverzicht Grafieken

In elk overzicht van een proces kan je zelf bepalen welke data je ziet. Het is nu ook mogelijk deze data met 1 klik om te zetten naar een mooie grafiek. Ideaal voor je rapportages.

graphing dashboard metrics

Nieuwe Changekalender

De change en de projectkalender is opnieuw opgebouwd en heeft nu een verbeterde Gantt view. Tevens is de kalender nu voorzien van nog meer interactieve opties. Onderstaand een voorbeeld van de duur van een taak

change calendar

Nieuwe Wachtrij Manager

De QuickTask functie is opnieuw opgezet en uitgebreid met een wachtrij manager. Je kan nu heel eenvoudig door tickets in de wachtrij heen klikken, deze van commentaar voorzien en deze toewijzen aan andere medewerkers of zelf uit de wachtrij pakken.< /p>

Portal Designer

Geintroduceerd in 9.6 maar uitgebreid in 9.7! De service catalog portal designer biedt de mogelijkheid een volledig eiigen portal te ontwerpen. Maar je kunt er ook meerdere ontwerpen. Denk aan aparte portals met compleet eigen stijl voor verschillende gebruikers. Zie onderstaand screenshot en de video!

self service portal

Spreadsheet in formulier

Het kan handig zijn om een spreadsheet in een formulier te creëren. Bv als je een werkbrief met uren wil gebruiken. In de service catalogus designer is nu een grid control toegevoegd waar dit mee kan.

Er is slechts 1 manier om een echt goede indruk te krijgen. Laat ons een demo geven!

ITIL Workflow and Service Catalogue Form Designer
IncidentMonitor Service Desk Software offers a workflow designer which helps you to create the most advanced process flows within a few clicks. Combine this Graphical designer with our Graphical Service Catalogue Form Designer and you get the most advanced and flexible solution.