OVER | CONSULTANCY

ITIL Servicedesk Software Consultancy

Onze consultancy services richten zich op zowel de implementatie en integratie van onze ITIL servicedesk suite IncidentMonitor in een organisatie als ook op het ontwikkelen van rapportages op basis van onze software. Iedere organisatie is uniek en heeft daarom behoefte aan een unieke procesinrichting en vaak unieke rapportages. De diverse services worden verzorgt door Microsoft Certified Oplossing Developers (MCSD) en Microsoft Certified System Engineers (MCSE).

Door deze aanpak zorgt de consultancy divisie voor een correcte implementatie en juist gebruik van IncidentMonitor in elke unieke omgeving. Geavanceerde inrichting en koppeling met andere applicaties kunnen tevens verzorgt worden door gebruik te maken van ons object model en de eXtensible Markup Taal (XML) interfaces naar producten van anderen.

Alle web interfaces zijn aanpasbaar. Ons grafische/web ontwerpspecialisten helpen u met de ontwikkeling richting een corporate look and feel. volledig in uw eigen stijl!

Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.