OVER | TRAINING PROGRAMMA'S

Training Programma's voor IncidentMonitor ITIL Servicedesk software

service desk software training room
Helpdesk ITIL Implementatie Planning

Deze cursus omvat alle aspecten van een succesvolle uitrol van IncidentMonitor™ of van een nieuw proces in IncidentMonitor™. Belangrijkste element is het identificeren van de details van het proces, de diverse stappen en de achterliggende regels met als doel dit te vertalen naar IncidentMonitor configuratie. Deze training is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande klanten die meer uit hun implementatie willen halen.


training service software
Administratortraining

Deze cursus omvat alle aspecten van de IncidentMonitor™ beheerinterface. Medewerkers verantwoordelijk voor het beheer van de IncidentMonitor servicedesk software applicatie leren het volledige systeem te beheren. Monitor 24-7 biedt twee verschillende beheertrainingen aan. Meer Basic en Meer Advanced. De Basic training richt zich voornamelijk op de basisfunctionaliteiten. De Advanced training gaat veel dieper in op de achterliggende functionaliteiten, zoals securityrollen, scriptingmogelijkheden, etc.. De Basic training is een training van 1 dag, de advanced is 3 dagen. Training kan zowel onsite als bij ons op kantoor worden georganiseerd.


training service software
Developmenttraining op IncidentMonitor™ ITIL Compatible Helpdesk software

Developmenttraining op IncidentMonitor™ ITIL Compatible Helpdesk software

Deze cursus richt zich op de object interfaces inclusief het Component Object Model (COM), .NET en eXtensible Markup Lanugague (XML). Aanvullend introduceert deze cursus je tot de scripting interfaces die gebruikt worden in de custom events op de taken en serviceregels. Daarnaast wordt aandacht besteedt aan het uitbreiden van IncidentMonitor™ door gebruik te maken van Snap-Ins en menu-uitbreidingen om externe databronnen direct vanuit de tool te raadplegen.


Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.