OVER | ONS TEAM

ITIL Servicedesk Software Team

Monitor 24-7's team bestaat uitsluitend uit mensen met een enorme ervaring op zowel technologie, bedrijfsvoering als advies en consultancy. De praktische aanpak waar de organisatie voor staat wordt ook toegepast door de meest ervaren medewerker waardoor iedereen continue met de voeten op de grond blijft staan. Resultaat van deze aanpak is een continue verbetering van de applicatie op basis van input uit de markt en de eigen klanten.

Salesteam

Onze Sales en Marketing medewerkers zijn al vele jaren actief in de business van IT Service Management. Ze zijn allemaal betrokken geweest bij implementaties en bij het verzamelen van wensen en eisen bij onze klanten. Hierdoor weten zij exact wat er speelt. Omdat veel salesmensen ook regelmatig support leveren blijven ze actief betrokken bij implementaties en bij de klanten. Het resultaat hiervan is dat ook de salesmensen direct input leveren aan het developmenentteam voor mogelijke wijzigingen en uitbreidingen van onze ITIL servicedesk software applicatie IncidentMonitor. We krijgen zelfs regelmatig opmerkingen van onze klanten dat het soms wel lijkt of onze salesmensen in support zitten. Contacteer ze als je meer wil weten!

Developmentteam

De developmentteamleden hebben stuk voor stuk ervaring bij andere developmentorganisaties, zowel bij kleine als grote organisaties. Deze ervaring is inzet bij alle ontwikkelingen van de organisatie en de applicatie waardoor een strategische richting gevolgd wordt die goed aansluit bij de markt. Zoals de filosofie van Monitor 24-7 voorschrijft, staan ook alle developers van junior tot manager met de voeten in het veld. Regelmatig zijn zij betrokken bij implementaties, trainingen en support. De toegang tot elk niveau in het developmentteam moet eenvoudig en laagdrempelig blijven voor ALLE klanten. Van klein tot groot. Doelstelling hiervan is dat we alleen op die manier feeling houden met de markt en met onze klanten en de applicatie op die manier op het juiste spoor kunnen behouden.

Supportteam

Ons supportteam bestaat nooit alleen uit eerstelijnssupport medewerkers. Altijd zijn er developers, trainers en consultants betrokken in eerstelijnssupport. Dit garandeert ons toegag tot de basis en tot de mensen waarvoor we ontwikkelen. De gebruiker! De verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van nieuwe functionaliteiten ligt op deze manier niet alleen bij de eerstelijnssupport mensen, maar vooral ook bij de developers die dit zelf hebben ontwikkeld.

Deze aanpak is uniek in de markt en vraagt veel van onze ontwikkelaars. Echter de voordelen zijn legio. Bovendien verlaagd het de drempel tot toegang tot onze developmentteam enorm.

Ervaring en 100% focus

Vrijwel alle personen werkzaam bij Monitor 24-7 team hebben 10 jaar of meer ervaring in deze industrie. Sommige zijn zelfs al tussen 15 en 20 jaar actief in deze markt. De 100% focus die we behouden op alleen de ontwikkeling van IncidentMonitor Servicedesk Software zorgt ervoor dat de ervaring sterker en sterker wordt. Alles in het kader van dienstbaarheid naar onze klanten.

Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.