Waarom is IncidentMonitor™ ITIL Service Desk Software een goede match voor uw organisatie?

Ervaring

Wij zijn zelf een MKB organisatie en ondersteuning van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Daarnaast lopen onze consultants al sinds 1999 bij zowel de grootste als de kleinste supportorganisaties. De kennis opgedaan bij de meest complexe organisaties in combinatie met onze eigen wens eenvoudig, simpel en efficient te kunnen werken resulteert in software voorzien van de marktstandaarden, maar wel ingevuld op praktische wijze. Wij kennen beide kanten van de business!

Practisch

Grote organisaties maken zaken vaak complex. Dat is soms logisch omdat ze te maken hebben met veel mensen en vaak ingewikkelder beslissingstrajecten. Echter, wij geloven sterk dat processen vaak overgecompliceerd worden en dat je met behulp van praktische software processen sterk kan vereenvoudigen. Ons developmentteam bekijkt op regelmatige basis complexe processen en complexe softwaretools. We kijken echter niet naar de opbouw van het proces, maar naar het resultaat dat gehaald moet worden. Vervolgens bekijken we onze eigen oplossingen en vereenvoudigen we deze zodat we hetzelfde resultaat behalen maar dan op eenvoudige wijze. In andere woorden, hetzelfde resultaat, maar eenvoudiger in beheersbaarheid en in gebruik!

Eenvoud in Beheer

service-desk-software-solutions-landing%20-%20dow

Kleinere en middelgrote organisaties hebben meestal hoog gekwalificeerd IT personeel. Echter zijn vaak met een klein team waardoor de tijd om complexe software tools te beheren simpelweg ontbreekt. Wij begrijpen dat als geen ander! Daarom staat al onze development in het kader van eenvoud. Updates van processen, toevoegen van ticketcategorisatie, het wijzigen van een notificatie, etc.. het moet eenvoudig en simpel gebeuren. Het nieuwe buzzword in de markt is codeless programming.. oftewel gewoon klikken om acties te realiseren. Dit doen we al jaren!

Eenvoud in Gebruik

Suppportmedewerkers hebben vaak een hekel aan administratie. Ze willen de klant helpen en niet bezig zijn met het registreren. Om dit op te lossen hebben biedt IncidentMonitor veel geautomatiseerde functionaliteiten. Denk aan templates die je kan instellen, automatisch classificeren op basis van tekst, memorized responses, ticket matching op basis van historische ticketsregistratie, automatisch aanbieden van kennisbanktips. Al deze functionaliteiten worden veel gebruikt en flink aangeprezen door onze MKB klanten.

Enterprise Functionaliteiten voor een MKB Prijs

We blijven continue nieuwe functionaliteiten ontwikkelen die we of in gebruik zien bij grote organisaties of waarvan we horen van klanten dat het handig is. Altijd vanuit het oogpunt van gemak en eenvoud en met de praktische kant van MKB gebruikers in het achterhoofd. Hierbij houden we ook oog voor betaalbaarheid. Onze oplossing wordt dan ook tegen een zeer competitieve prijs t.o.v. zelfs meer eenvoudige en zeker andere tools met gelijkwaardige functionaliteiten aangeboden. Vaak meer functionaliteiten tegen de zelfde en vaak zelfs lagere prijs! Monitor 24-7 biedt verschillende prijsplannen, van aankoop met installatie on site tot abonnement met eigen lokatie (Private SaaS) tot hosted SaaS waarbij de applicatie bij ons draait. Overstappen van SaaS naar lokaal en andersom is mogelijk zonder dat hier dataverlies optreedt en zonder veel inspanning.

Werkt u bij een grote Enterprise en bent u op zoek naar een Enterprise Oplossing?

Zoek dan niet verder. Hoewel we ons richten op MKB, hebben we veel grote Enterprise klanten. We geven in onze development niks toe op enige schaalbaarheid en verwerkingsnelheid van data. Elke nieuwe feature in IncidentMonitor moet voldoen aan de hoogste eisen. We hebben meerdere klanten die duizenden tot zelfs meer als 100.000 tickets per maand registreren, zonder dat ze enig prestatieverlies signaleren. Doordat we ontwikkelen op Enterprise niveau, maar met de flexibiliteit en het MKB in ons achterhoofd bieden we een oplossing die de praktische kant van het MKB bij een Enterprise naar binnen kan brengen.

Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.