IncidentMonitor™ Service Catalogus Management & Service Portfolio Software

Service Catalogus Management biedt een centrale plaats van consistente informatie van alle afgesproken diensten met als doel de garantie dat de diensten beschikbaar zijn voor alle geauthoriseerde gebruikers.

IncidentMonitor™ Service Catalogus Management Software biedt een unieke aanpak van service catalog management. IncidentMonitor Service Catalog management software is volledig geïntegreerd in andere ITIL processen. In tegenstelling tot veel andere oplossingen in de markt is de service catalogus niet iets dat door ons ontwikkeld is nadat ITIL kwam met Service Catalog. De functionaliteit was reeds aanwezig in de applicatie. Het was daarom eenvoudig om dit volledig aan te passen aan de ITIL eisen.

High level Overview

IncidentMonitor™ Service Catalog Management Software heeft de ITIL certificering gehaald door het onderliggende IncidentMonitor Service Management raamwerk toe te passen.

  • Services zijn allen logisch gegroepeerd in klant en business relevante diensten.
  • Op basis van hun rol hebben gebruikers toegang tot de voor hen relevante diensten.
  • In een service catalogus formulier hebben gebruikers toegang tot secties op basis van hun securitysettings en rol in de organisatie. Zo zal een manager wel toegang hebben tot financiele informatie terwijl een gewone gebruiker dit wellicht niet heeft.
  • IncidentMonitor™ Service Catalog Management Software gaat verder dan de standaard ITIL eisen door flexibiliteit en dynamiek toe te voegen.
  • In tegenstelling tot veel andere tools zijn Service Catalog formulieren geen statische pagina's die door een developer toegevoegd moeten worden, maar zijn het eenvoudig samen te stellen formulieren
  • Door gebruik te maken van het geavanceerde service management raamwerk kan de beheerder formulieren eenvoudig in meerdere talen publiceren.

ITIL SLA metrics

Some features of the out of the box Service Catalog Management Softwareproces

Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.