PRODUKT & OPLOSSINGEN | ITIL® EN ITSM SOFTWARE | RELEASE MANAGEMENT SOFTWARE

IncidentMonitor™ Release & Deployment Management Software

Release & Deployment Management Definitie: Een helder en duidelijk release en deployment plan in lijn met de change processen van de klant en organisatie; doel is het releasepakket te bouwen, installeren, testen en uitrollen volgens een vooraf gesteld plan;

IncidentMonitor™ Release en Deployment Software ondersteunt de management en monitoring van het volledige release en deployment proces door de gehele levenscyclus van een release heen. IncidentMonitor™ Release en Deployment Software biedt zekerheid dat planning, ontwikkeling, testen, kwaliteitscontroles, planning en de uiteindelijke uitrol beheerd worden volgens de eisen van de organisatie.

Out of the box, Release en Deployment is volledig geïntegreerd met Change Management. Een of meerdere changes (RFC’s) worden gekoppeld aan een release. De release workflow heeft koppelingen met de change workflow omdat changes afgerond dienen te zijn voor bepaalde stappen in het releaseproces gezet kunnen worden. Goedkeuringen worden gegeven via een 'secure' webpagina.

Doordat een release meerdere changes kan bevatten is het in de testfase ook mogelijk onderdelen van de release af te keuren terwijl andere delen wel goedgekeurd kunnen worden. In de flow kan dan bepaald worden of een gedeeltelijke of volledige release uitgevoerd kan worden. Changes worden voorzien van updates gedurende het proces. Wanneer een deployment wordt ingepland is dit terug te vinden in de change kalender. Op die manier realiseren we een loop in de organisatie tussen changes en releases.

IncidentMonitor™ Release and Deployment Software is geïntegreerd met Service Assets en Configuration Management om er voor te zorgen dat een versie van een CI gekoppeld is met een releasepakket

system configuration

Enkel functonaliteiten van de out the out of the box Release Management Softwareproces

Servicedesk Workflow Designer
IncidentMonitor ITIL ITSM Servicedesk Software biedt een unieke ITIL Workflow Designer waarmee heel eenvoudig de meest complexe workflows geconfigureerd kunnen worden. In deze video een korte indruk van deze functionaliteit.